DK Hopeless tribes Schippi

DK Hopeless tribes Schippi – NFO n 09 23.  Født: 15.05.2002 – Kasterat

Schippi´s stamtavle

Schippi er en 100 % N* Flatlands kat, hun er efter N*Flatlands Daniel og N*Flatlands Gina. 

Det er vores dejlige opdrætter veninde Annette Agerbak der har avlet hende.

Vi er Annette Agerbak stort taknemlig for at måtte få Schippi i sin tid. Schippi er en REXER, dvs at noget af hendes stamtavle er tom fordi hendes forfædre er fanget i de Norske skove.

Historien bag hvordan vi fik Schippi.

Vi skulle til parring ved N*Flatlands Daniel med vores dengang kære Daim. (som er gået på kattepension hvor hun lever det søde liv som en god solid kastrat.)

Da Daim var kommet ind til sin kære Daniel var vi med rundt og se alle Annette og Kims smukke dyr. I Annettes løbegård, som hun har ved sit køkken, havde hun 2 hunkatte gående som hun havde fået tilbage.

Der midt i det hele så jeg Schippi sidde, de smukkeste grønne øje sad der og undersøgte mig. Hun havde det mildeste ansigts udtryk og det kærligste blik man kan forstille sig. Annette sagde at hun skulle have et godt hjem hvis lejligheden bød sig.

Jeg var forelsket i denne smukke store kraftige hunkat med de levende øjne.

Annette fornemmede godt at jeg var vild med Schippi. Men der var mange tanker jeg gennemgik, hvordan ville hun klare at komme hjem til andre voksne katte, ville hun kunne klare det og hvad med de andre ville de acceptere hende når hun var 4 år ???

Annette sagde til os at vi kunne tage hjem og tænke over tingene og gøre op med os selv om vi mente at det ville være en god ide.

Men jeg kunne ikke få tankerne fra denne smukke store kraftige Norske skovkat jeg havde mødt ved Annette.

Eftersom Daniel godt var klar over hvad der ventede sig i transportkassen og han var meget hurtig på aftrækkerne, tog det ikke lang tid før vi igen var ved Annette for at skulle hente Daim og med os hjem kom ikke kun Daim, men også Schippi, fordi som Annette fortalte så havde Schippi slet ikke spist siden jeg var der sidst.

Schippi er en kraftig robust dame som kun har haft 2 kuld men da de begge var med Kejsersnit, blev hun neutralisret.

Vi er så heldig at have Røskwa efter Schippi,  som er en tro kopi af sin skønne mor, og hun har arvet morens og bedstefars slikkeri.

 

Vi bruger cookies til indhentning af statistik og forbedring af brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du at der placeres cookies på din enhed
Ok