IC Dk Scarlett-sandra´s Thriller

International Champion Dk Scarlett-sandra´s Thriller – NFO n 09 22. – Født : 24.11.2009 – Fertil hankat

GSD IV free

HCM- Normal   D. 10.05.2012

Thriller´s stamtavle

Udstillingsresultater IC DK Scarlett-sandra´s Thriller

Thriller er af egen avl og opdræt, han er efter vores DK Scarlett-sandra´s Sif ( Sif bor i dag i Skotland ved Linda, hvor hun er fertil hunkat og indgår i avl) og DK Morgunstrálan´s Donatello, som vi har været så heldig at låne, er far til denne skønne kat.
Det var faktisk meningen at Thriller skulle været solgt til Skotland  og der har været stor efterspørgsel efter ham, men vi kunne bare ikke nænne at sælge ham.

Han er en fantastisk hankat med et super dejligt temperament.

Thriller har en et super udtryk, tufser på ørene, stærk hage, med et stærkt udtryk og der hersker INGEN tvivl om at han også har store ører.

Thriller er en meget kærlig, hengivende hankat med rigtig gode og grove benstammer, og vi håber at han med tiden vil blive en lille dejlig bamse der minder om sin bedstefar Flatland´s Daniel.

En rigtig Natur skøn robust Norsk skovkat.

Vi håber at Thriller vil tage alle med storm, når de først har stiftet bekendtskab med ham så vil de elske ham som vi gør det.

Han kan holde gang i hele huset, kan man hører nogen komme trampende så er det helt sikkert Thriller der går foran flokken.

Det sjove er med ham at han ikke altid fatter at der er noget der hedder hiraki, så hvis han mener at det er på sin plads at jagte tykke Moster Røskwa ja så gør han det uden at blinke med øjnene …. han er fræk som en slagterhund… og især hvis der er kylling på bordet, så har han ingen hæmninger med at kravle op af buksebenet for at fedte sig ind til et stykke kylling og hvis Thriller er der.

Men vi elsker ham alligevel, for når han spinder og ser på en med sine smukke øjne er man solgt.

Han vader med store støvler på, ind i ens Hjerte.

Thriller vil være at se på udstillinger rundt om i Danmark og Europa, når muligheden er til det.

Vi bruger cookies til indhentning af statistik og forbedring af brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du at der placeres cookies på din enhed
Ok